Statsraaden inntar Arendal

Statsraaden inntar Arendal

Statsraaden inntar Arendal 720 270 Maritime Bergen

Nå nærmer det seg! 13. august seiler Maritime Bergen byens stolthet, Statsraad Lehmkuhl, til Arendalsuken – og du er invitert!

Arendalsuka, 13.-18. august, har etablert seg som en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunn- og næringsliv møtes, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

I år seiler Maritime Bergen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl til Arendal for å vise frem vårt havbaserte næringsliv i vest og forankre nasjonale samarbeid med viktige aktører for næringen.

Ved å la Seilskipet Statsraad Lehmkuhl ligge til kai i Arendal den 13.-17. august vil Maritime Bergen legge til rette for at næringslivet i Bergensregionen får mulighet til å delta på en av de største nasjonale arenaene, og møte sentrale nasjonale aktører innen politikk, organisasjon og næringsliv.

Underveis i uken ankrer vi opp og adresserer temaer som plast i havet, havøkonomien i vekst, fremtidens havner, nye vekstområder for akvakultur, hvordan skal skipsfarten halvere klimagassutslippene, ny teknologi gjør subseaminning mulig, og mye, mye mer.

Sammen med våre hovedsamarbeidspartnere Norges Rederiforbund, Universitetet i Bergen, Telenor Maritime, NHH og PwC rigger vi til aktivitet hele uken. Det legges opp til blant annet:

  • Ungdomspartilederdebatten
  • Sosiale arrangementer
  • Seminarer
  • Frokostmøter
  • Fra mandag til torsdag blir det også kveldsarrangement om bord

Se program under (noen endringer vil forekomme):

 

 

Vi vil med dette invitere våre medlemmer til å delta på våre og våre samarbeidpartneres aktiviteter om bord. Det vil foregå arrangementer fra kl. 09.00 om morgenen til kl. 18:00 om kvelden. I tillegg vil vi ha en sea lounge, som vil være åpen hver dag.

Meld deg også gjerne inn i gruppen «Leadership – Statsraad Lehmkuhl under Arendalsuka» på Facebook og få tilgang til fullstendig oppdatert program.

Håper vi ses i Arendal!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler