30 millioner til smarte havbaserte løsninger

30 millioner til smarte havbaserte løsninger

30 millioner til smarte havbaserte løsninger 2560 2560 Maritime Bergen

Innen 1. juni har du mulighet til å søke midler fra en pott som støtter prosjekter du måtte ha, som vil bidra til blant annet større verdiskaping og bærekraftig utvikling.

Innovasjon Norge informerer om at de lyser ut hele 30 millioner kroner til bedrifter i marin og maritim næring. Bedriftenes som kan søke bør vektlegge prosjekter som har høy nyhetsgrad, markedsmuligheter og fokuserer på samarbeid med blant annet forskningsinstitusjoner.

– Norge er en av verdens største og mest avanserte skipsfartsnasjoner. Havet byr på store muligheter, og er viktig når vi skal bygge et bærekraftig velferdssamfunn. Derfor legger vi nå til rette slik at flere kan teste og demonstrere ny havteknologi, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).

Les mer om utlysningen på Innovasjon Norge sine sider.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler