Velkommen og gratulerer

Velkommen og gratulerer

Velkommen og gratulerer 200 200 Maritime Bergen

Vårt siste medlem Electro Automation Austevoll har som første leverandør levert batterihybridsystem til oppdrettsnæringen.

Electro Automation Austevoll (EAA) er elektroinstallatør og produsent av tavlesystemer med fokus på det maritime markedet, men har nå altså også levert systemer til oppdrettsnæringen. Det nye systemet fører til reduseres gangtid på generatorene til kun fem timer per døgn, noe som bidrar til redusert klimautslipp og lavere drivstofforbruk.

Mange oppdrettsanlegg ligger i dag på lokasjoner der det ikke er et reelt alternativ med strømforsyning fra land. Disse vil være avhengige av dieselaggregat for strømproduksjon. Dette var også situasjonen for Engesund Fiskeoppdrett sin lokasjon i Fensfjorden. Dieselaggregatet på for flåten var dimensjonert for de mest energikrevende tidene på døgnet. Dermed gikk det mesteparten av døgnet med under 10% belastning. Dette var svært lite økonomisk og drivstofforbruket pr produsert kWh ble unødvendig høyt.

I en pressemelding sier Prosjektansvarlig hos Electro Automation Austevoll, Sigve Gokstad, at de er godt fornøyd med at driftsresultatene etter igangkjøring er enda litt bedre enn det de estimerte i planleggingsfasen. Han ser frem til at enda flere oppdrettere skal få øynene opp for teknologien og er klar til å starte på nye prosjekt.

Gokstad ser frem til at enda flere oppdrettere skal få øynene opp for teknologien og er klar til å starte på nye prosjekt.

Vi gratulerer EAA med den nye leveransen og ønsker dem samtidig velkommen inn i Maritime Bergen.

Les hele pressemeldingen her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler