Maritime Bergen Law Summer Programme

Maritime Bergen Law Summer Programme

Maritime Bergen Law Summer Programme 2560 1440 Maritime Bergen

Maritime Bergen, Det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen og NHH Centre for shipping and logistics gjennomfører to uker hver august et sommerprogram i Bergen. Programmet gir fem studiepoeng og 30 kinesiske og flere norske juss-studenter et unikt innblikk i maritim rett i den maritime hovedstaden.

Sommerskolen legges opp med undervisning på Universitetet på formiddagene og bedriftsbesøk med faglig innhold på ettermiddagene. I løpet av programmet gis det introduksjon til maritim rett, og akademiske ansatte og eksperter fra maritimt næringsliv gir forelesninger innenfor aktuelle fagfelt.Den maritime næringen er viktig for Bergen og Norge, og i tillegg representerer den store muligheter for samarbeid mellom kinesiske og norske bedrifter.

For spørsmål om Maritime Bergen Law Summer Programme ta kontakt med even@maritimebergen.no

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler