Ber rederier ta ansvar

Ber rederier ta ansvar

Ber rederier ta ansvar 2560 2560 Maritime Bergen

Status fra Maritimt Forum for 30. november viser at alle kadettene fra Bergen har fått mønstre på i løpet av høsten.

På landsbasis er det fortsatt 79 kadetter som står uten plass, mens 456 har fått jobb/kadettplass. På samme tid i fjor hadde 443 kadettplass mens 181 sto uten.

I en tidligere melding fra Norges Rederiforbund og Stiftelsen Norsk Maritim Kompetanse vises det til at man er opptatt av at rederiene skal være kjent med situasjonen og samtidig oppfordres til å ta inn flere kadetter. En særlig oppfordring går til rederier som ennå ikke har tatt inn kadetter.

Gjennom den nasjonale kadettdatabasen jobbes det aktivt med å skaffe flere kadettplasser. Dersom dere ønsker mer informasjon om kadettsituasjonen eller hvordan kadettdatabasen fungerer, ta kontakt med Tor Egil Fjelde i Maritimt Forum; tef@maritimt-forum.no eller telefon 951 77 752.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler