• 6. februar 2017

Bergens 3 stoltheter med unikt samarbeid!

Foto: Statsraad Lehmkuhl TallShipstock, Fløibanen AS, Sportsklubben Brann

Bergens 3 stoltheter med unikt samarbeid!

1024 660 Maritime Bergen

I en pressemelding forteller Statsraad Lehmkuhl  at de sammen med Brann og Fløyen startet et samarbeid i 2016 hvor de jevnlig møtes og diskuterer felles utfordringer og muligheter for samarbeid og hvordan de sammen kan løfte hverandre og tiltak i Bergen by til nye høyder.

Det mest konkrete samarbeidsprosjektet blir offentliggjort mandag 06.02 og vi gleder oss stort til å høre hvordan dette blir mottatt av bergenserne.

Den 13. mai blir en unik mulighet til å bli bedre kjent med Bergens 3 stoltheter. Dagen starter med en skjærgårdstur på Statsraad Lehmkuhl med bergensk fiskesuppe og underholdning, ferden går videre opp til Fløyen for spektakulær utsikt og spennende foredrag ved Jo Gjerstad, deretter står busser klar for transport til Brann Stadion hvor det først blir bespisning for så å bli avsluttet med Brann – Molde på eget område på stadion! Det blir en ytterst sjelden anledningen til å bli enda mer stolt av byen vi elsker og hver deltager får selvsagt bevis på at de har vært med! Det vil være maks 250 billetter tilgjengelig og vi er sikre på at det vil bli rift om billettene både blant erkebergensere og de som ønsker å bli bergensere!

Kontaktperson for BRANN: kommersiell leder Camilla Schutz,  E-post: camilla.schutz@brann.no, Mobil: 40 85 63 28

Kontaktperson for FLØYEN: Adm. Direktør Anita Nybø, E-post:    anita@floyen.no,  Mobil:   97 55 10 66

Kontaktperson for STATSRAAD LEHMKUHL: direktør Haakon Vatle haakon.vatle@lehmkuhl.no , Mobil: 97 53 79 84

For mer informasjon om billetter klikk her.

Del innhold