DOF Subsea sikrer kontrakter i Asia

DOF Subsea sikrer kontrakter i Asia

DOF Subsea sikrer kontrakter i Asia Maritime Bergen

Det bergenske selskapet DOF Subsea AS har sikret seg flere nye kontrakter og i tillegg forlenget eksisterende kontrakter med viktige asiatiske kunder.

Skandi Hercules    Foto: DPF Subsea

Skandi Hercules              Foto: DOF Subsea

 

– Jeg er veldig fornøyd  med kontraktstildelingene som øker utnyttelsen for prosjektflåten i Asia Pacific regionen, sier administrerende direktør i DOF Subsea AS, Mons S. Aase, i en børsmelding.

 

Arbeidet vil innebære prosjektledelse og ingeniørarbeid, subsea konstruksjonsarbeid, FPSO forankring og dypvanns kartlegging- og installasjonsarbeid.

 

Kontraktene vil kunne øke utnyttelsen av subsea/konstruksjonsskipet MS «Skandi Hawk» og forsyningsfartøyet MS «Skandi Hercules» i første halvdel av 2015 med rundt 4 måneder.

 

Skrevet av: Ulrik T. Sydnes
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler