Endring av losplikt i norske farvann

Endring av losplikt i norske farvann

Endring av losplikt i norske farvann Maritime Bergen

Forskrift om plikt til å bruke los i norske farvann, gjeldende fra 1. januar 2011, innebærer at en del fartøygrupper som tidligere ikke har vært lospliktige blir omfattet av losplikten. Losplikten kan løses ved å bruke los eller farledbevis.

I følge kystverket gjelder endringene i all hovedsak innenriksferger, innenriksfartøy og fiskefartøy. Disse fartøyene må innen 1.januar 2013 oppfylle forskriftens krav om å bruke los eller benytte farledsbevis, i henhold til vedtatt overgangsordning.

Navigatører må søke om farledsbevis og gjennomgå en teoretisk og praktisk prøve for å få utstedt farledsbevis. Farledsbeviset utstedes av Kystverket. Farledsbeviset kan utstedes til skipets kaptein, eller til andre navigatører om bord.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler