Er du student og har lyst på sommerjobb?

Er du student og har lyst på sommerjobb?

Er du student og har lyst på sommerjobb? 540 282 Maritime Bergen

Bare innrøm det, du har også drømt om en sommer i raske Rogaland. Det kan du få nå, fordi Sjøfartsdirektoratet søker 5 sommervikarer

Avdeling fartøy og sjøfolk har 115 ansatte fordelt på syv underavdelinger. Avdelingen sine hovedoppgaver er å kontrollere forholdene rundt sikkerhet i sammenheng med bygging og sertifisering av fartøy, utarbeide regelverk, skrive personlige og maritime sertifikat, følge opp sjøfolk sine arbeids- og levevilkår og å drive holdningsskapende arbeid.

Sommerjobbene i 2019 vil være i en av underavdelingene Passasjerskip, Lasteskip eller Fiskefartøy. Hvor du blir plassert vil avhenge av aktivitetsnivået innad i underavdeilngene.

I denne sommerjobben har du en unik mulighet til å få et stort faglig utbytte gjennom å vurdere teknisk dokumentasjon som tegninger, beregninger og designfilosofier for fartøy med norsk flagg. I løpet av sommeren vil du få innsikt i relevant regelverk for hele skipsdesignprosessen og være i kontakt med våre kunder som redere, verft, konsulenter og klasseselskap. For tiden er det høy nybyggaktivitet og arbeidet du gjør vil være et viktig bidrag til avdelingen.

Arbeidsoppgaver

Vurdering av dokumentasjon for nybygg, ombyggingar og innflaggingar for å kontrollere om relevante regelkrav er oppfylt. Det kan for eksempel være innen fagområdene stabilitet, lastelinje, tonnasje, skrogstyrke, brann, maskineri eller instrumentering.

Svare på spørsmål fra næringen om regelverk og forskrifter.

Utarbeide og oppdatere sjekklister og informasjonsmateriell.

Arbeidsoppgavene vil bli sett i relasjon til ditt studieområde.

Kvalifikasjoner

Student på universitet eller høyskole med marinteknisk, maskinteknisk, nautisk eller brannteknisk fagretning. Bachelorgrad/mastergrad
Sjøfartsdirektoratet gir opplæring i de datasystemene som blir brukt og i de oppgavene som skal løses.

Link til utlysningstekst og søknadsside finner du her

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler