Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kvinner i Kuling

26. October 2017-16:00 - 20:30

For syvende år på rad gjennomføres Kvinner i Kuling for Bergens kvinnelige studenter.

Gjennom Kvinner i Kuling (KiK) skal maritim næring synliggjøres som en attraktiv og spennende karrierevei for kvinnelige studenter fra de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. Bergensregionen skal være ledende på kunnskapsbasert, bærekraftig næringsutvikling, og fokusere strategisk på kompetanse.

Maritime Bergen arrangerer KiK i samarbeid med studentorganisasjonen Springbrettet. Arrangementet har blitt utvidet, utviklet og foredlet gjennom seks år og 26. oktober i 2017 ønsker vi enda flere studenter velkomne. Gjennom foredrag, speed-dating og mingling får 50 studenter en unik mulighet til å knytte kontakter i shippingnæringen, og 40 kvinner fra næringen får bli bedre kjent med studentene og deres kompetanse.

Målet med KiK er å engasjere og involvere studenter som senere kan bli en ressurs for vår region. Basert på evalueringer fra tidligere år kan vi konstatere at arrangementet er en viktig arena for nettverksbygging og at innhold og program er inspirerende og relevant.

Vi trenger alltid ressurskvinner fra næringen! Jobber du i det maritime, eller har en kvinnelig kollega du kan tipse om arrangementet? Ta kontakt med Line Andersen i Maritime Bergen: line(a)martitimebergen.no.

Del innhold

Details

Date:
26. October 2017
Time:
16:00 - 20:30

Venue

Scandic Bergen
Haakons gaten 2
Bergen, 5015
+ Google Map