Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kvinner i Kuling

25. October 2018-16:00 - 20:00

For åttende gang gjennomføres Kvinner i Kuling for Bergens kvinnelige studenter.

Gjennom Kvinner i Kuling (KiK) skal maritim næring synliggjøres som en attraktiv og spennende karrierevei for kvinnelige studenter fra de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. Bergensregionen skal være ledende på kunnskapsbasert, bærekraftig næringsutvikling, og fokusere strategisk på kompetanse.

Kvinner i Kuling – karrieredag for kvinnelige studenter.

Maritime Bergen arrangerer KiK i samarbeid med studentorganisasjonen Springbrettet. Arrangementet har blitt utvidet, utviklet og foredlet gjennom syv år og 25. oktober i 2018 ønsker vi enda flere studenter velkomne. Gjennom foredrag, speed-dating og mingling får 50 studenter en unik mulighet til å knytte kontakter i shippingnæringen, og 40 kvinner fra næringen får bli bedre kjent med studentene og deres kompetanse.

Målet med KiK er å engasjere og involvere studenter som senere kan bli en ressurs for vår region. Basert på evalueringer fra tidligere år kan vi konstatere at arrangementet er en viktig arena for nettverksbygging og at innhold og program er inspirerende og relevant.

Kjenner du, eller er du selv en kvinne ansatt i den maritime klyngen trenger vi flere ressurspersoner til kvelden. Ta gjerne kontakt med line@maritimebergen.no

Del innhold

Details

Date:
25. October 2018
Time:
16:00 - 20:00