NHH Shippingkonferansen – LeaderShip 2020 – NY DATO!

9 september-08:30 - 16:00
Laster Hendelser

NHH Shipping konferansen har lang tradisjon som en viktig møteplass for shipping relatert virksomhet, akademia og næringsliv. I fornyet drakt og i samarbeid med Bergens Rederiforening og Maritime Bergen har man skapt «NHH Shippingkonferansen – LeaderShip», en konferanse hvor beslutningstagere i den blå næringen møtes for faglig påfyll i møte med et hav av muligheter.

Norsk maritim næring er en ledende global aktør som av mange blir sett på som et forbilde og spydspiss i møte med vår tids største utfordring: klimakrisen. Med forventninger til nullutslipp og et regelverk i endring spør vi hvordan Vestlandet og havbyen Bergen kan være fyrtårnet som sikrer skipene trygt til havn i møte med den perfekte storm?

Les programmet her

 

Detaljer

Dato:
9 september
Tid
08:30 - 16:00
Hendelse Kategori:

Sted

Terminus Hall, Grand Hotel Terminus
Zander Kaaes gate 6
Bergen, 5015
+ Google Map
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler