Fullt hus på «Storm i et vannglass»

Fullt hus på «Storm i et vannglass»

Fullt hus på «Storm i et vannglass» Maritime Bergen

Vi får strålende tilbakemeldinger etter «Storm i et vannglass» som gikk av stabelen torsdag 21. april. Denne gangen hadde vi slått oss sammen med GCE Subsea og NCE Seafood Innovation Cluster for å skape en møteplass mellom studenter og de blå næringene.

Kvelden begynte med motivasjonsforedrag fra Anne-Kristine Øen som er daglig leder i Maritimt Forum Bergensregionen, Henning Beltestad som er CEO i Lerøy og Michelle Williams som er administrerende direktør på CCB Mongstad. Deretter presenterte Stein Are Hansen det nye «trainee» programmet til Norwegian Hull Club, og Benedicte Skogen presenterte sjømatnæringens splitter nye «seafood trainee» program.

Collage

Representantene for næringene rådet de unge til å gripe muligheter og tro på seg selv og til å satse på havnæringene. Uansett hva fremtiden vil bringe i de ulike segmentene er det ingen tvil om at vi kommer til å leve av havet på en eller annen måte.

Etter presentasjonene var det tid for «speed-dating» mellom de vel 80 fremmøtte studenten og de 45 representantene fra ulike deler av det blå næringslivet. Studentene var i hovedsak fra UiB, NHH, BI og HiB, og kom fra fag som; allmenn maskin, økonomi og administrasjon, kinesisk, rettsvitenskap, sammenliknende politikk, dataingeniør, medievitenskap, elkraftteknikk, sosialøkonomi, markedsføringsledelse og marinbiologi. Med andre ord en interessant og mangfoldig gruppe å «date» for de fremmøtte fra næringslivet.

En kveld som helt klart var nyttig og ga impulser både for studentene og for de som allerede er vel etablerte i næringslivet.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler