GCE Subsea inviterer til frokostseminar

GCE Subsea inviterer til frokostseminar

GCE Subsea inviterer til frokostseminar 720 266 Maritime Bergen

GCE Subsea inviterer til frokostseminar 14. mars for å belyse muligheter og forutsetninger for vekst i norske gründer og SMB selskaper. Kompetent vekstkapital og velstkompetanse.

ScaleUp er en erkjent svakhet i det norske økosystemet for innovasjon. Kompetent vekstkapital og vekstkompetanse adresseres i ulike initiativ for å fremme omstilling og vekst i Norge.

Kompetent vekstkapital kommer sjeldent fra de store finansmiljøene, men heller fra gründere som selv har tjent pengene fra å starte og senere selge sine bedrifter med gevinst.

Kompetent vekstkapital dreper dårlige ideer tidligere og finansierer gode ideer lenger. Det handler om å finne bedrifter med vekstpotensial. Mer om dette temaet samt eierskapsstrategier og ulik kapitaltilgang i et selskaps livssyklus vil du få mer innsikt i på seminaret.

Deltakelse og kostnad
Arrangementet er åpent for alle og deltakeravgift er kr 750,- betalt ved påmelding.

 

Påmelding
For mer informasjon og påmelding, følg denne linken.
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler