Gjør klar for Vest-Afrika

Gjør klar for Vest-Afrika

Gjør klar for Vest-Afrika Maritime Bergen

Bergen Risk Solutions og Saga Subsea har inngått en avtale for å forbedre oljeservicerederier på oppdrag i Vestafrika. Gran Canaria Subsea and Offshore Base (GCSB) på Kanariøyene er en av lokasjonene hvor samarbeidet vil foregå.

Enige: Arild Nodland i Bergen Risk (tv) og Einar Tollaksvik i Saga Subsea Foto: Odin Hjellestad

Enige: Arild Nodland i Bergen Risk (tv) og Einar Tollaksvik i Saga Subsea Foto: Odin Hjellestad

Subseaspesialisten Saga Subsea, med hovedkontor i Haugesund, har vært etablert på GCSB siden høsten 2015. De leverer utstyr og personell, og tar vedlikeholdsoppdrag for oljeservicefartøy på vei til eller fra Vestafrika.

Bergen Risk Solutions har siden 2007 utarbeidet trusselvurderinger, prosjektanalyser og planlagt sikringstiltak for skip som opererer i høyrisikoområder. Saga Subsea vil nå utføre de planlagte sikringstiltakene i henhold til samarbeidsavtalen.

-Kanariøyene er enestående plassert i forhold til oppdrag i Vestafrika, sier daglig leder Arild Nodland i Bergen Risk Solutions.

-Vi har sett en betydelig økning i interesse for oppdrag i Vestafrika fra norske og internasjonale oljeservicerederier det siste halvannet året.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler