Green Port Day 2018

Green Port Day 2018

Green Port Day 2018 582 594 Maritime Bergen

Maritime Bergen og Bergen Havn inviterte for første gang velkommen til den helt nye konferansen Green Port Day i fjor. Arbeidet med årets konferanse er i gang og fokuset vil igjen være grønnere løsninger i havnen.
Green Port Day 2017 ble gjennomført 9. november og samlet sentrale samarbeidspartnere, internasjonale teknologimiljøer, nasjonale og internasjonale miljøaktører, beslutningstakere, leverandører og brukere av havnen. Formålet med konferansen var å lære av erfaringer, samt åpne øynene for fremtidens grønne løsninger. Fjorårets tema var elektrifisering av havnen, og hvordan en slik teknologi kan relateres til cruisenæringen.

Konferansen trakk da over 100 deltakere og planen er å gjøre Green Port Day 2018 minst like aktuell og relevant for enda flere deltakere. Følg med på vår kalender for oppdateringer.

Maritime Bergen har hatt det første planleggingsmøtet Bergen Havn og datoen for Green Port Day 2018 er satt til 9. november også i år.

Les mer om GPD 2017 her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler