Hold på den maritime kompetansen gjennom tøffe tider!

Hold på den maritime kompetansen gjennom tøffe tider!

Hold på den maritime kompetansen gjennom tøffe tider! Maritime Bergen

ordskyDen maritime bransjen opplever også tøffe tider i blant, men få forteller om det.

Daglig leser vi i avisene om selskaper i shipping og offshore næringene som må la høykompetente medarbeidere gå på grunn av tøffe markeder.
Hvordan kan vi benytte forvaltning av human kapital som strategisk verktøy?
Hvordan kan vi bli bedre til å planlegge på lengre sikt eller bare helt annerledes, slik at vi klarer å holde på de beste hodene gjennom skiftende konjunkturer?

Dette, og mange flere svar får du om lignende utfordringer på Maritime Bergen sitt frokostmøte den 5. februar.

Ønsker vi å forvitre som ledende maritim nasjon?
Her vil John Meling fra Seascape Consulting komme. Meling,  som har spesialisert seg på maritime konsulenttjenester for rederier, driftsselskaper og maritime organisasjoner vil fortelle om det å satse på maritim kompetanse – eller forvitre som ledende maritim nasjon?

Videre vil Kathleen Offman Mathisen fra DOF Subsea AS, be oss våge å tenke langsiktig, og bruke kompetanse som et trumfkort i et tøft marked!

Mer informasjon og påmelding til møtet finner du her:

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

    Personvernerklæring for Maritime Bergen

    Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

    Les mer

    Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
    Click to enable/disable Google Fonts.
    Click to enable/disable Google Maps.
    Click to enable/disable video embeds.
    Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler