Høstens studentpraktikant er på plass

Høstens studentpraktikant er på plass

Høstens studentpraktikant er på plass Maritime Bergen

Maritimt Forum Bergensregionen har gjennom flere år hatt studentpraktikanter utplassert. Denne høsten er det studenten Susanne Nagelsen Ørbeck som starter sitt praksisopphold.

Susanne er 24 år gammel, og er født og oppvokst i Bergen. Etter å ha fullført en bachelor i Japansk språk og kultur og etter ett års utveksling i Japan, begynte hun på bachelorgraden markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI Bergen. Gjennom studietiden har hun fått en stor interesse for både maritim og marin næring, og har derfor vært med på flere av Maritimt Forum sine arrangementer.
thumbnail_001– Etter å ha vært med på inspirerende arrangementer som blant annet ‘Kvinner i Kuling’ og ‘Storm i et vannglass’, var Maritimt Forum et naturlig valg for meg når jeg søkte om praksisopphold. Som praktikant hos Maritimt Forum vil jeg få svært verdifull arbeidserfaring, ny kunnskap om bransjene jeg interesserer meg for, i tillegg til at jeg får muligheten til å sette teori og kunnskap fra studiene ut i livet.

Etter en utvelgelsesprosess ble Susanne valgt ut til å bidra for Maritimt Forum Bergensregionen høsten 2016. I løpet av høsten vil praktikanten jobbe med egne prosjekter, generell daglig drift og utarbeidelse av en prosjektoppgave.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler