Norsk samarbeid

Norsk samarbeid

Norsk samarbeid 2560 2560 Maritime Bergen

To av våre medlemsbedrifter går sammen og setter miljøstandard innen ferge-industrien.

Norwegian Electric Systems sier i en pressemelding at de har signert en ny kontrakt med Havyard Ship Technology, Leirvik på leveransen av hybrid elektriske systemer for tre nye ferger eid av Norges største ferge selskap; Fjord1. Ved å inkludere det siste innen miljøvennlig teknologi på sine ferger, setter Fjord1 standarden innen ferge industrien.

To av fergene skal gå i rute mellom Brekstad – Valset og en ferge skal gå mellom Sandvikvåg – Husavik. Statens Vegvesens strenge regler for utslipp på disse fergerutene har resultert i et elektrisk fremdriftssystem som bruker oppladbare Lithium Ion batterier.

Norwegian Electric Systems har utviklet et svært robust DC system som sikrer trygg opplading og utladning av batteriene. DC systemet inkluderer også NES` Odin`s Eye® løsning – et ultra rask system som sørger for økt sikkerhet og smidig energioverføring. Samtidig er det fleksibelt og tillater oppgradering av fartøyet som f.eks. større batterikapasitet og/eller kraftigere opplading fra land.

«Vi har hatt en tett og god kontakt med Fjord1, Havyard og Multi Maritime i løpet av denne salgsprosessen,» sier Stein Ruben Larsen, VP Sales hos NES. «Team arbeid har vært et nøkkelord for å sikre denne kontrakten», sier Stein Ruben. «Det beviser nok en gang at NES har den tekniske kunnskapen som skal til for å vinne og styrke våre kunders tillit.»

NES har allerede installert en av Europa`s største test stasjoner for elektrisk fremdrift inkludert energi lagring på Janaflaten. Det nye Energy Management Systemet vil også være fordelaktig for fremtidige prosjekter.

For mer informasjon, kontakt:
Stein Ruben Larsen, VP Sales: 92 60 03 40
Janiche Bull Pettersen, Adm & Market Executive: 91 89 99 39

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler