Ny studentpraktikant hos Maritime Bergen

Ny studentpraktikant hos Maritime Bergen

Ny studentpraktikant hos Maritime Bergen 1620 1080 Maritime Bergen

Maritime Bergen har gjennom flere år hatt studentpraktikanter utplassert. Denne høsten er det studenten Hanne Haugland Nesbø som startet sitt praksisopphold hos oss.

Hanne er 21 år gammel, og er født og oppvokst i Arna utenfor Bergen. På bakgrunn av sin interesse for politikk og samfunn, skrev hun bacheloroppgave i sammenliknende politikk våren 2017. Gjennom studietiden har Hanne vært engasjert i studentforening, og har i den forbindelse vært med på å forme ulike samfunnsdebatter.

– Med fokusområder som rekruttering og kompetanse, næringspolitikk, synliggjøring og miljø virker Maritime Bergen som en svært spennende og utfordrende arbeidsplass. Som praktikant i Maritime Bergen vil jeg få verdifull arbeidserfaring, og muligheten til å bistå en fremtidsrettet bransje.

Vi ønsker Hanne hjertelig velkommen til en travel og spennende høst!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler