Ny studentpraktikant i Maritimt Forum

Ny studentpraktikant i Maritimt Forum

Ny studentpraktikant i Maritimt Forum Maritime Bergen

[ingress]Maritimt Forum Bergensregionen samarbeider med Institutt for Sammenliknende Politikk ved Universitetet i Bergen om et fagtilbud hvor lovende studenter for en mulighet til å prøve seg i arbeidslivet. [/ingress]

Samarbeidsprosjektet mellom Maritimt Forum Bergensregionen og Institutt for Sammenliknende Politikk har som overordnet mål å styrke koblingen mellom akademia og næringslivet i regionen.

Fagtilbudet ble iverksatt som et prøveprosjekt i 2008 og ble umiddelbart en suksess. I dag tilbys faget til et knippe utvalgte studenter.

Etter intervjurunden var det Espen Nilsen (21) som i Januar 2012 fikk muligheten til å tiltre som vår nye praksisstudent for kommende semester.

– Som statsvitenskaplig student har man gjerne lett for å vende nesen utover Norges grenser. Maritim næring er vel kanskje den mest internasjonalt bransjen man kan tenke seg – og Norge er attpåtil en stormakt innenfor det maritime. Muligheten til å jobbe i Maritimt Forum, en arbeidsplass som både jobber tett inn mot den maritime klyngen og ikke minst det politiske Norge, fremstår som svært appellerende for meg. Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på arbeidsoppgavene som praktikant her i Maritimt Forum, avslutter han.

Under oppholdet vil han skrive en oppgave om hvordan EUs «state aid guidelines» påvirker norsk skipsfartsnæring. 

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler