Ordre på jack-up rigger til NES

Ordre på jack-up rigger til NES

Ordre på jack-up rigger til NES Maritime Bergen

Norwegian Electric Systems (NES) har akkurat signert nye kontrakter med Gulf Marine Services (GMS), Abu Dhabi. Kontraktene er for de to nye S-klasse selvgående jack-up riggene til GMS.

GMS er verdens største operatør av selvgående jack-up rigger og fortsetter å utvide sin flåte med topp moderne fartøy. Nå leverer NES en komplett dieselelektrisk pakke til fartøyene med integrert automasjonspakke og smarte, nye teknologiske løsninger. Disse fartøyene er forventet å operere i hardt vær over hele verden, samt å kunne forsyne pålitelig service til sektor for offshore olje, gass og fornybar energi.

NES er fornøyd med å kunne fortsette samarbeidet med suksessrike GMS. Pålitelighet er nøkkelord for GMS når de betjener denne typen fartøy og NES tar dette ansvaret svært alvorlig.

Disse fartøyene opererer ofte under vanskelige forhold og må være klar til å jobbe og forflytte seg til enhver tid.  Når GMS nå utvider sin flåte vil NES levere førsteklasses systemer, til riktig tid og etter budsjett.

– Jeg kan også føye til at med disse kontraktene har NES vokst til å bli en hovedleverandør av elektriske fremdriftssystemer til det selvgående jack-up markedet. Dette er den femte riggen på 4 år, sier Paul Winson, Vise president salg i Norwegian Electrioc System.

nyhet 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paul Winson, vise president salg i Norwegian Electric Systems

Pressemelding fra Norwegian Electric System

 

 

 

 

 

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler