Nytt mannskap hos Maritimt Forum Bergensregionen

Nytt mannskap hos Maritimt Forum Bergensregionen

Nytt mannskap hos Maritimt Forum Bergensregionen Maritime Bergen

Maritimt Forum Bergensregionen har økt staben og fått en ny kollega med på laget.

Fra 1.august er Kjersti Soldal Meredith ansatt som prosjektleder hos Maritimt Forum Bergensregionen. Hun vil ha ansvar for Maritimt Forum BeKjerstiSMaug16rgensregionen sin fellesstand under Nor-Shipping 2017, og ellers bidra på andre prosjekter ved behov.

Kjersti var tidligere ansatt hos Norsk Sjømatsenter, både som prosjektkoordinator og prosjektleder. Det siste året var hun også utleid til NCE Seafood Cluster. Der var hun prosjektleder for Ocean Talent Camp Vest 2015, et samarbeidsprosjekt med bl.a. Maritimt Forum Bergensregionen.

Kjersti har en Bachelor i Reiseliv og Turisme fra Høgskolen i Harstad og Centro Español de Nuevas Profesiones i Madrid. Hun har erfaring innen markedsføring og prosjektledelse.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler