Nytt seismikkselskap etableres

Foto hentet fra maritime.no

Nytt seismikkselskap etableres

Nytt seismikkselskap etableres 800 450 Maritime Bergen

GC Rieber Shipping etablerer i fellesskap med Rasmussengruppen et nytt seismikkselskap, Shearwater GeoServices AS med hovedkontoret i Bergen.

I et marked som er syklisk med bratte opp- og nedturer, har CEO i GC Rieber Shipping Irene Waage Basili, troen på at dette er et optimalt tidspunkt å satse på.

– Seismikkmarkedet vil ta seg opp igjen, og da har vi et stort potensiale, påpeker Irene Waage Basili i et intervju med Maritime.no.

De to selskapene vil eie halvparten hver i det nye seismikkselskapet, som skal levere marine geofysiske tjenester. Hovedkontoret blir i Bergen, men selskapet vil også være til stede i London, Singapore og Houston.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler