ResQ AS – nytt medlem hos MFB

ResQ AS – nytt medlem hos MFB

ResQ AS – nytt medlem hos MFB Maritime Bergen

Maritimt Forum Bergensregionen ønsker ResQ AS velkommen som nytt spennende medlem fra og med 2014.

ResQ AS er en del av et komplett miljø innen sikkerhet og beredskap. Selskapet leverer et bredt spekter av kurs og tjenester til alle typer kunder knyttet til maritim næring samt olje og gass, og tilbyr spesialtilpassede kurs på forespørsel.

ResQ AS ble etablert i 2001, hvor selskapet ble privatisert og var eid av fire store rederier i Haugesundsregionen frem til april 2013. ResQ AS eies i dag i sin helhet av Acona og er nå en del av forretningsområdet Acona Sikkerhet og Beredskap.

ResQ AS levere risikoanalyser, rådgiving og planverk, opplæring og trening på land og ombord, alle typer sikkerhets-opplæring, øvelser og verifikasjon og gransking. Selskapet har også et «24/7 -bemannet» operativt beredskapssenter som tilbyr vakttjenester for annen- og tredjelinje beredskap for kunder, samt pårørende- og medietjenester, inkl. mottakssentre langs hele kysten.

ResQ Bergen

Selskapets sikkerhetssentre er strategisk lokalisert i Bergen, Haugesund, Stavanger og Kristiansund. ResQ i Bergen ligger i industriområdet Lønningen, kun 1 kilometer fra Flesland flyplass. I moderne, spesialtilpassede lokaler kan tilbyr selskapet opplæring ihht STCW og Norsk olje og gass. Alle kurs foregår i sin helhet innendørs. Resepsjon, kontorer, alle klasserom, kantine og store deler av treningsområdet ligger i samme bygning, noe som gir en svært smidig kurslogistikk. Instruktørene har bakgrunn fra blant annet helsevesen, utdanning og Forsvaret. I tillegg har de en særdeles stabil og dedikert gruppe innleid personell med erfaring fra bl. a Bergen brannvesen, politi og offshore.

ResQ3

ResQ2

ResQ 1

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler