Samarbeid mellom Frydenbø Industri og CCB

Samarbeid mellom Frydenbø Industri og CCB

Samarbeid mellom Frydenbø Industri og CCB 696 523 Maritime Bergen

Frydenbø Industri og Coast Center Base AS inngår samarbeid for å styrke tjenestetilbudet innenfor et voksende maritimt marked.

-Vi opplever at virksomheten innenfor olje og gass er i ferd med å ta seg opp, og Frydenbø Industri ønsker å tilby sin unike kompetanse også innenfor dette markedet, og ser på CCB som den ideelle partner for for videreutvikling av tjenestetilbud , skriver Frydenbø i pressemeldingen gjengitt i skipsrevyen.

Avtalen som skal ligge til rette for at partene sammen skal forbedre konkurransedyktige tjenester, skal også sikre kompetanse og kapasitet i olje og gass-næringen gjennom vedlikehold og oppgraderinger. Dermed vil Frydenbø Industri med sin sterke posisjon innenfor maritim industri, kunne bidra med kompetanse og ressurser som vil styrke CCB sin satsing innenfor det maritime marked.

– Vi synes det er spennende at to store aktører, og sentrale medlemmer av vår forening inngår et samarbeid med formål å stryke tjenestetilbudet innenfor den maritime næring, sier Harald Victor Hove, daglig leder i Maritime Bergen.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler