Hovedsamarbeidspartnere
2022

Våre hovedsamarbeidspartnere

I Maritime Bergen sitt arbeid er det viktig å ha tett dialog med det lokale næringsliv og da spesielt innenfor maritim sektor.

Vi har derfor knyttet til oss et utvalg hovedsamarbeidspartnere av store virksomheter fra ulike bransjer, som har betydning for lokalt næringsliv.  Dette gjør vi for å få en tett relasjon til bransjer og bedrifter, samt ha gode sparringpartnere som sikrer kvaliteten i det arbeidet som gjøres.  Dette gir bedrifter mulighet til å programmere møter og seminar med tema som er høyaktuelle for næringslivet.

Sparebanken Vest er eid av 290.000 vestlendinger. Å være en sparebank betyr at vi deler av overskuddet vårt, for å bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre.

Det fellesskapet vi er en del av, gir oss en unik kraft. Kraft til å møte de store utfordringene som angår oss alle. I snart 200 år har vi delt ut overskuddet som er skapt i banken til prosjekter i lokalmiljøer på Vestlandet. Som Sparebank er det våre kunder som eier oss. Derfor er det naturlig at overskuddet også kommer kundene til gode.

Les mer

Wikborg Rein er et av Norges største og mest internasjonale advokatfirmaer med kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore og Shanghai.

Våre advokater har ekspertkunnskap innenfor et bredt spekter av fagområder og bransjer. Å gi klientene førsteklasses juridisk bistand er firmaets viktigste prioritet. Gjennom vår snart 100 år lange historie har vi opparbeidet oss en unik internasjonal erfaring, og vi er topprangert i ledende internasjonale juridiske kåringer, som Chambers and Partners og Legal 500. Vårt formål er å utvikle de dyktigste hodene for å kunne utgjøre en forskjell i næringsliv og samfunn.

Les mer

Bergen Havn er den nest største havnen i Norge, og en av de største cruisehavnene i Nord-Europa.

Aksjeselskapet Bergen Havn er et havnesamarbeid mellom Bergen kommune og omlandskommunene Alver, Askøy, Austrheim, Bjørnafjorden, Fedje og Øygarden. De viktigste oppgavene til selskapet  er å forvalte, drifte og utvikle havneområdene, og å fremme sjøtransport. Bergen Havn er også en av de fremste havnene i Europa med tanke på utbygging og tilrettelegging for miljøvennlig infrastruktur i havnen

Les mer

Founded in 2009, Corvus Energy provides purpose-engineered energy storage solutions and hydrogen fuel cell systems for the ocean space.

By being the first company to provide a true maritime battery with the needed capacity, lowered cost and safety level, Corvus Energy became pioneers in maritime energy storage systems (ESSs) for almost every vessel type breaking the ground for future development.

Les mer

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler