Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

I Maritime Bergen sitt arbeid er det viktig å ha tett dialog med det lokale næringsliv og da spesielt innenfor maritim sektor.

Vi har derfor knyttet til oss et utvalg hovedsamarbeidspartnere av store virksomheter fra ulike bransjer, som har betydning for lokalt næringsliv.  Dette gjør vi for å få en tett relasjon til bransjer og bedrifter, samt ha gode sparringpartnere som sikrer kvaliteten i det arbeidet som gjøres.  Dette gir bedrifter mulighet til å programmere møter og seminar med tema som er høyaktuelle for næringslivet.

SANDS_grålogo

SANDS

Med nærmere 150 advokater er SANDS et av Norges største advokatfirmaer. SANDS satser tungt innen fagområdet Shipping Offshore, og har i løpet av de to siste årene bygd opp et meget sterkt team innen fagfeltet.  En betydelig styrke for teamet er at det også har bred internasjonal erfaring, inkludert bistand under engelsk rett.

Vi har også betydelig kommersiell erfaring da flere av våre advokater har sittet i sentrale posisjoner i rederier og i oljeserviceindustrien. Med hovedkontor i Oslo og kontorer i Tønsberg, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø kan vi gi våre klienter tett oppfølging der de måtte befinne seg.

Les mer

Norwegian Electric Systems

Norwegian Electric Systems er en høyteknologisk bedrift og totalleverandør av elektriske fremdriftssystemer til fartøy verden over. NES prosjekterer og utvikler egne elektro produkter og systemer samt utfører service innen maritim og offshore segmentet. Våre produkter er hybrid elektriske og diesel elektriske fremdriftssystemer samt en rekke nyutviklede tilleggs-systemer som gjør oss til en ledende maritim elektrobedrift. Vår 24/7 service avdeling utfører oppstart og service over hele verden.

NES har 37 ansatte og holder til i Bergen. På Janaflaten 10 i Godvik har vi kontorer, lager og testfasiliteter. Ved vårt test senter har vi mulighet til å teste 50 system per år.

Les mer

logo_dataloy

DATALOY SYSTEMS

Dataloy Systems AS er verdensledende innenfor utvikling og drift av avansert software systemer for shippingbransjen. Vi leverer integrerte flåtestyringssystem som benyttes som kjernesystem av en rekke ledende shippingselskaper.

I tett samarbeid med våre kunder og anerkjente forskningsmiljøer, har vi kontinuerlig fokus på å utarbeide innovative software løsninger som understøtter gode forretningsbeslutninger og informasjonsdeling i organisasjonen.

Vårt internasjonale team av dyktige medarbeidere håndterer et stort antall og kompleks sammensetning av kunder og brukere over hele verden fra vårt hovedkontor i Bergen og vårt avdelingskontor i Oslo.

Les mer