Hovedsamarbeidspartnere

Våre hovedsamarbeidspartnere

I Maritime Bergen sitt arbeid er det viktig å ha tett dialog med det lokale næringsliv og da spesielt innenfor maritim sektor.

Vi har derfor knyttet til oss et utvalg hovedsamarbeidspartnere av store virksomheter fra ulike bransjer, som har betydning for lokalt næringsliv.  Dette gjør vi for å få en tett relasjon til bransjer og bedrifter, samt ha gode sparringpartnere som sikrer kvaliteten i det arbeidet som gjøres.  Dette gir bedrifter mulighet til å programmere møter og seminar med tema som er høyaktuelle for næringslivet.

Sands

Med nærmere 150 advokater er SANDS et av Norges største advokatfirmaer. SANDS satser tungt innen fagområdet Shipping Offshore, og har i løpet av de to siste årene bygd opp et meget sterkt team innen fagfeltet.  En betydelig styrke for teamet er at det også har bred internasjonal erfaring, inkludert bistand under engelsk rett.

Vi har også betydelig kommersiell erfaring da flere av våre advokater har sittet i sentrale posisjoner i rederier og i oljeserviceindustrien. Med hovedkontor i Oslo og kontorer i Tønsberg, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø kan vi gi våre klienter tett oppfølging der de måtte befinne seg.

Les mer

Norwegian Electric Systems

Norwegian Electric Systems er en høyteknologisk bedrift og totalleverandør av elektriske fremdriftssystemer til fartøy verden over. NES prosjekterer og utvikler egne elektro produkter og systemer samt utfører service innen maritim og offshore segmentet. Våre produkter er hybrid elektriske og diesel elektriske fremdriftssystemer samt en rekke nyutviklede tilleggs-systemer som gjør oss til en ledende maritim elektrobedrift. Vår 24/7 service avdeling utfører oppstart og service over hele verden.

NES har 37 ansatte og holder til i Bergen. På Janaflaten 10 i Godvik har vi kontorer, lager og testfasiliteter. Ved vårt test senter har vi mulighet til å teste 50 system per år.

Les mer

Dataloy

Dataloy Systems is one of the world’s leading providers of technologically advanced and integrated maritime software.

Headquartered in Bergen, Dataloy serves some of the world´s largest clients across the globe in the commercial maritime sector: dry cargo, tankers, specialised cargo, offshore and combination carriers.

With more than 30 years of experience, Dataloy has the capabilities, expertise and operates a comprehensive portfolio for all operational business related to worldwide chartering and operations.

Through many successful projects together with our customers, we have developed a reputation in the market for being open, progressive, a company that you can trust, resulting in long relationships with customers.

Les mer

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler