Ny service- og vedlikeholdskontrakt

Ny service- og vedlikeholdskontrakt

Ny service- og vedlikeholdskontrakt Maritime Bergen

Bergengroup

 

 

 

Bergen Group Services tildelt 10-årig service- og vedlikeholdskontrakt med Redningsselskapet.

 

Bergen Group Services AS er tildelt en langsiktig service- og vedlikeholdskontrakt på ti av Redningsselskapets fartøyer. Kontrakten med Redningsselskapet går over en 10 års periode og har en antatt verdi på NOK 35-40 millioner opplyser Bergen Group.

 

Service- og vedlikeholdsavtalen omfatter totalt 10 redningsfartøy som alle benytter MTU-motorer. Båtene til Redningsselskapet er lokalisert ulike steder langs norskekysten. Service- og vedlikeholdsarbeidet vil både bli gjennomført ved Bergen Group Services sitt hovedverksted i Bergen og ved hjelp av mobile serviceteam som reiser rundt til Redningsselskapets baselokaliteter etter behov.

 
-Kontrakten med Redningsselskapet er et viktig bidrag i prosessen med å videreutvikle våre tjenester knyttet til krevende maritime servicetjenester. Kontrakten bekrefter vår sterke posisjon innenfor dette segmentet, konstaterer adm. direktør Frode Johansson i Bergen Group Services og viser til at selskapet nylig også har inngått tilsvarende avtaler med Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) på vedlikeholds- og servicearbeid knyttet til Forsvarets MTU-motorer.

 

Bergen Group Services AS, som er et heleid datterselskap av Bergen Group ASA, har i dag ca 150 tilsatte. Selskapet har ansvaret for konsernets tjenestetilbud innenfor maritim service. Aktiviteten har i dag hovedbase på Laksevåg i Bergen, men vil på sikt samlokalisere mye av aktiviteten med konsernets øvrige aktiviteter på Hanøytangen på Askøy.

 

Published: 08:41 CET 05-03-2014 /GlobeNewswire /Source: Bergen Group /XOSL: BERGEN /ISIN: NO0010379779

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler