Stream Tankers utvider bestillingen av miljøvennlig skip

Stream Tankers utvider bestillingen av miljøvennlig skip

Stream Tankers utvider bestillingen av miljøvennlig skip Maritime Bergen

[ingress]Bergenseide Stream Tankers bestiller ytterligere skip fra verftene Fokuoka og Shitanoe i Japan. Ordren som nå utgjør til sammen fem kjemikalietanker kommer kun en måned etter selskapet erklærte opsjon på 2 skip fra verftene.[/ingress]

 

De nye øko-designede skipene har moderne motorer og vil medføre betydelig mindre utslipp. Dersom alt går som planlagt vil de nye kjemikalietankerne bli levert mellom høsten 2015 og 2017. Stream Tankers eier til nå to skip fra de samme verftene.

 

Stream Tankers er eid av Utkilen AS  (60 %), EGD Shipholding AS (35%) og BSCO AS (5%). Utkilen har hovedkontor i Bergen, og dateres tilbake til 1916. Utkilen er en av de største rederiene som frakter kjemikalier og annen flytende last i Nord Europa. EGD Shipholding og BSCO har også hovedkontorer lokalisert i Bergen.

 

 

fukuoka-edit4

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler