Studentpraktikantene for våren 2013 er på plass

Studentpraktikantene for våren 2013 er på plass

Studentpraktikantene for våren 2013 er på plass 150 150 Maritime Bergen

Onsdag 9.januar 2013 startet to studenter fra Universitetet i Bergen et spennende praksisopphold hos Maritimt Forum Bergen.

I samarbeid med institutt for sammenliknende politikk ved Universitetet, har Maritimt Forum Bergen hatt studenter utplassert i flere år. Slik som høsten 2012, vil det våren 2013 også være utplassert to studenter når Hans Rognlien og Camilla Borchgrevink starter sine praksisopphold.

 

Camilla1Camilla er 22 år gammel, fra Ski, og har en bachelorgrad i europeiske studier med fordypning  i  sammenliknende politikk.  Som studentinne fikk hun interesse for maritimt næringsliv både regionalt og internasjonalt.

– Hos Maritimt Forum får man innblikk i en innovativ og ledende bransje, og tildelt varierte arbeidsoppgaver. Derfor virker Maritimt Forum Bergen som et perfekt sted å få arbeidslivserfaring fra.

 

Hans_mindreHans er 21 år gammel fra Oslo og er halvveis i sin bachelorgrad som student på sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen.
Studenter fra tidligere praksisopphold hos Maritimt Forum ga gode presentasjoner og inntrykk av arbeidsplassen og bidro dermed til å øke interessen for å søke seg hit, forteller Hans.

– Muligheten til å bli utplassert som praksisstudent hos Maritimt Forum er en ypperlig måte å innhente erfaring på og lære om en sentral næring i Norge, samtidig som det er et fint supplement til arbeidet på lesesalen.

 

Etter en utvelgelsesprosess og intervjurunder, ble de begge valgt ut til å bidra for Maritimt Forum våren 2013. I løpet av semesteret kommer praktikantene, i tillegg til å bidra med den daglige virksomheten, til å utarbeide to prosjektoppgaver for organisasjonen. Camilla skal utføre en prosjektoppgave om maritim strategi i samarbeid med Byrådet i Bergen, mens Hans skal arbeide med kompetanseutvikling i maritim sektor og rekruttering.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler