Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Upcoming Events

Events List Navigation

August 2018

Maritime Bergen Law Summer School

6 August-08:00 - 17 August-17:00

Maritime Bergen og Norsk senter for kinesisk rett ved Det juridiske fakultet i Bergen får i uke 32 og 33 besøk av kinesiske studenter som skal få opplæring av og med den maritime klyngen i Bergensregionen

Find out more »

Arendalsuken

13 August - 17 August

Vi seiler Statsraad Lehmkuhl til Arendal i uke 33!

Find out more »

HAVlunsj

23 August-11:30 - 12:30

August måneds HAVlunsj arrangeres av Maritime Bergen med samarbeidspartnere. (Mer informasjon kommer!) HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av Maritime Bergen, GCE Subsea, NCE Seafood Innovation Cluster, Bergen Teknologioverføring – BTO/Nyskapingsparken Inkubator, NCE Maritime CleanTech og Marineholmen. HAVlunsj skal være en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj blir arrangert en torsdag i måneden.

Find out more »
September 2018

Sjømaktseminar

6 September-08:00 - 7 September-15:00
Radisson Blu Hotel Bryggen, Dreggsallmenningen 1
Bergen, Norge
+ Google Map

Sjømilitære Samfund arrangerer Sjømaktseminar med tittel "Sjømakt i en usikker tid". Arrangementet finner sted 6-7 september 2018 ved Radisson Blu Royal Bryggen, Bergen.

Find out more »

Offshore Wind Report 2018 – Roadshow

10 September-09:00 - 12:00

For andre gang lanserer Norwegian Energy Partners sin Offshore Wind Markedsrapport, og du inviteres til å utforske muligheten i den voksende havindustrien. Den globale offshore vind-kapasiteten har med enn tredoblet seg de siste fem årene og er ventet å nå mer enn 100 GW innen 2030. Det europeiske markedet sitter på mer enn 90% av offshore vind-produksjonen, men markedet er økende også i andre deler av verden. Kombinasjonen av global vekst og et ønske om redusert kostnadsbilde, gjør offshore vind ekstremt…

Find out more »

Medlemsmøte

12 September-08:00 - 10:00

Maritime Bergen arrangerer medlemsmøte med Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Tema blir Smarte skip – Smarte havner i nærskipsfarten. Mer informasjon kommer!

Find out more »
October 2018

Medlemsmøte

2 October-08:00 - 10:00

Maritime Bergen inviterer til medlemsmøte i samarbeid med Bergen Sjøfartsmuseum. Tema blir Cruisehistorie og presentasjon av en helt ny undersøkelse om cruisetrafikken i Bergen. Mer informasjon om medlemsmøte og cruiseundersøkelsen kommer!

Find out more »

Kvinner i Kuling

25 October-16:00 - 20:00

For åttende gang gjennomføres Kvinner i Kuling for Bergens kvinnelige studenter. Gjennom Kvinner i Kuling (KiK) skal maritim næring synliggjøres som en attraktiv og spennende karrierevei for kvinnelige studenter fra de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. Bergensregionen skal være ledende på kunnskapsbasert, bærekraftig næringsutvikling, og fokusere strategisk på kompetanse. Kvinner i Kuling - karrieredag for kvinnelige studenter. Maritime Bergen arrangerer KiK i samarbeid med studentorganisasjonen Springbrettet. Arrangementet har blitt utvidet, utviklet og foredlet gjennom syv år og 25. oktober i 2018 ønsker vi…

Find out more »

Managing Medical Emergencies at Sea: Risks and responses

30 October-08:00 - 1 November-17:00

Kurset holdes i samarbeid av norske og danske Radio Medico, Norsk senter for maritim og dykkemedisin og danske Seahealth. Et  kurs for deg med ansvar for personell eller sikkerhetsprosedyrer ombord eller i ditt rederi. Kurset omhandler hvordan skader eller sykdom påvirker individet, fartøyet eller hele rederier. Kurset går på engelsk og holdes i Danmark. For mer informasjon og påmelding følg linken.  

Find out more »
November 2018

Green Port Day

9 November

Green Port Day 2018 vil samle internasjonale teknologimiljøer, nasjonale og internasjonale miljøaktører, beslutningstakere, leverandører og brukere av havnen. Formålet med konferansen er å lære av erfaringer, samt åpne øynene for fremtidens grønne løsninger. Les om fjorårets konferanse her og følg med for program for 2018!

Find out more »
+ Export Events