Kommende Arrangementer

Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

HAVtech 2023

Havila Pollux Nøstegaten 30,Bergen,Norge

Velkommen til HAVtech2023 Hva kan vi lære av Havila Kystruten-prosjektet når vi sammen skal kutte klimagassutslippene med 55 % innen 2030? I samarbeid med vår hovedsamarbeidspartner Norwegian Electric Systems, ønsker Maritime Bergen deg hjertelig velkommen til en kveld fylt med innovasjon og visjon ombord på Havila Pollux. Vi har satt sammen et kveldsprogram fylt med […]

Frokostmøte hos Maritime Bergen

Olav Kyrres gate 22, 7.etg Olav Kyrres gate 22,Bergen,Norge

Tirsdag 17. oktober inviterer Maritime Bergen til frokostmøte i Olav Kyrresgate 22. Her blir det god frokost, spennende foredrag og nettverksbygging med gode kollegaer.  Mer informasjon om programmet kommer. Save the date og vell møtt!

Gratis

NORMA Cyber Conference

Grand selskapslokaler Nedre Ole Bulls plass 1,5012 Bergen,Norge

Velkommen til høsten 2023-utgaven av NORMA Cyber Conference. Dette er første gang NORMA arrangerer dette i Bergen og vi ser frem til å invitere medlemmer, samarbeidspartnere og andre gjester til å dykke ned i flere relevante utfordringer og muligheter innen maritim cybersikkerhet. Påmelding og program her. 

Kvinner i Kuling

VilVite Thormølensgate 51,Bergen,Norge

Maritime Bergen arrangerer årlig konferansen Kvinner i Kuling. Gjennom KiK skal maritim næring synliggjøres som en attraktiv og spennende karrierevei for kvinnelige studenter fra ulike utdanningsinstitusjoner.

Frokostmøte hos Maritime Bergen

Olav Kyrres gate 22, 7.etg Olav Kyrres gate 22,Bergen,Norge

Tirsdag 21. november inviterer Maritime Bergen til frokostmøte i Olav Kyrresgate 22. Her blir det god frokost, spennende foredrag og nettverksbygging med gode kollegaer.  Mer informasjon om programmet kommer. Save the date og vell møtt!

Gratis

HAVlunsj

Mellomrommet, VIS Thormøhlensgate 51,Bergen

Møt kollegaene dine fra havnæringene til et uformelt lunsjmøte når Maritime Bergen inviterer til HAVlunsj torsdag 14. desember. HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Det er en serie med lunsjmøter i samarbeid og regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation og NCE Maritime Clean […]

Gratis

Et HAV av muligheter!

VilVite Thormølensgate 51,Bergen,Norge

I en av Norges største kompetansebaserte bransjer finnes det uante muligheter, og næringen er avhengig av nok og riktig kompetanseproduksjon. For å synliggjøre næringen for unge gjennomfører vi årlig Et HAV av muligheter.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler