Kommende Hendelser

Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

februar 2021

Et HAV av muligheter

Kjenner du elever i ungdoms- eller videregående skole? Ønsker du å vite mer om utdanning og mulige jobber? Maritime Bergen og VilVite invitere til utdanningsvalg på nett onsdag 17. februar! Arrangement for elever i ungdomsskolen og videregående, lærere, rådgivere, foresatte og andre interesserte blir i år heldigitalt. Denne dagen skal vise karrieremuligheter innen realfag, yrkesfag, teknisk og maritim utdanning. Du får møte en rekke fagrelevante skoler og bedrifter - kanskje det kan gjøre utdanningsvalget lettere. Følg med for program!  

read more

Møte i forum for cybersikkerhet

Stadig økende opplevelse av trussel og angrep knyttet til virksomheters digitale infrastrukturer var bakgrunnen for oppstarten av forum for cybersikkerhet. Cyber-forum utgjør 13 av Maritime Bergens medlemsrederier, og holdningen er at jo flere som deltar, jo bedre utbytte blir det for det enkelte rederi. I februar planlegges neste møte – og om du jobber i et rederi som enda ikke er medlem av forumet, ta gjerne kontakt med line@maritimebergen.no for informasjon. På bakgrunn av at bedre informasjonsdeling kan bidra til…

read more

april 2021

HAVlunsj – Maritime Bergen

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj er en serie med lunsjmøte i samarbeid og regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood og NCE Maritime CleanTech. Aprilens HAVlunsj er i Maritime Bergens regi og programmet kommer nærmere arrangementsdagen.

read more

august 2021

Maritime Bergen på Arendalsuka

Maritime Bergen entrer Arendalsuka 2021 med Seilskipet Statsraad Lehmkuhl. Med Statsraaden som arena skal vi legge til rette for inspirerende møter hvor næringslivet og/eller andre interesserte aktører kan møte med sentrale myndigheter. For mer informasjon ta kontakt med kjersti@maritimebergen.no Følg med for oppdatert program!

read more

desember 2021

HAVlunsj – Maritime Bergen

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj er en serie med lunsjmøte i samarbeid og regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood og NCE Maritime CleanTech. Desembers HAVlunsj er i Maritime Bergens regi og programmet kommer nærmere arrangementsdagen.

read more

januar 2022

Maritime Bergen på Nor-Shipping

Maritime Bergen rigger ny fellesstand på Nor-Shipping i 2022 med hovedtema «Det grønne skiftet» og «Digitalisering». Ledende maritime aktører, teknologiske entreprenører, investorer og politikere vil bli invitert når vi igjen inviterer til synliggjøring av Norges maritime hovedstad. For mer informasjon ta kontakt med kjersti@maritimebergen.no Følg med for oppdatert program!

read more
+ Export Events

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler