Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Upcoming Events

Events List Navigation

June 2018

Sommercruise

22 June-17:00 - 21:00

Bergens Rederiforening har gleden av å invitere medlemmer nok en gang - med eller uten følge - til sommerens vakreste eventyr, som i år er i kombinasjon med den store Skutefesten i Bergen. Christian Radich og Sørlandet kommer på besøk, og vi har sikret oss Statsraaden for våre medlemmer sammen med Bergens Skipsmæglerforening. Det er bestilt sol & varme til denne kvelden som starter fra Bradbenken. Alle bes møte opp på Skuten kl. 16.30 - vi seiler presis kl. 17.00. Sammen med medlemmene…

Find out more »
August 2018

Arendalsuken

13 August - 17 August

Vi seiler Statsraad Lehmkuhl til Arendal i uke 33!

Find out more »
September 2018

Sjømaktseminar

6 September-08:00 - 7 September-15:00
Radisson Blu Hotel Bryggen, Dreggsallmenningen 1
Bergen, Norge
+ Google Map

Sjømilitære Samfund arrangerer Sjømaktseminar med tittel "Sjømakt i en usikker tid". Arrangementet finner sted 6-7 september 2018 ved Radisson Blu Royal Bryggen, Bergen.

Find out more »
October 2018

Kvinner i Kuling

25 October-16:00 - 20:00

For åttende gang gjennomføres Kvinner i Kuling for Bergens kvinnelige studenter. Gjennom Kvinner i Kuling (KiK) skal maritim næring synliggjøres som en attraktiv og spennende karrierevei for kvinnelige studenter fra de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. Bergensregionen skal være ledende på kunnskapsbasert, bærekraftig næringsutvikling, og fokusere strategisk på kompetanse. Kvinner i Kuling - karrieredag for kvinnelige studenter. Maritime Bergen arrangerer KiK i samarbeid med studentorganisasjonen Springbrettet. Arrangementet har blitt utvidet, utviklet og foredlet gjennom syv år og 25. oktober i 2018 ønsker vi…

Find out more »

Managing Medical Emergencies at Sea: Risks and responses

30 October-08:00 - 1 November-17:00

Kurset holdes i samarbeid av norske og danske Radio Medico, Norsk senter for maritim og dykkemedisin og danske Seahealth. Et  kurs for deg med ansvar for personell eller sikkerhetsprosedyrer ombord eller i ditt rederi. Kurset omhandler hvordan skader eller sykdom påvirker individet, fartøyet eller hele rederier. Kurset går på engelsk og holdes i Danmark. For mer informasjon og påmelding følg linken.  

Find out more »
November 2018

Green Port Day

9 November

Green Port Day 2018 vil samle internasjonale teknologimiljøer, nasjonale og internasjonale miljøaktører, beslutningstakere, leverandører og brukere av havnen. Formålet med konferansen er å lære av erfaringer, samt åpne øynene for fremtidens grønne løsninger. Les om fjorårets konferanse her og følg med for program for 2018!

Find out more »
+ Export Events