Kommende Arrangementer

Laster Arrangementer

Kommende Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

juni 2021

Save the date – Flaggfrokost

Sammen med Sjøfartsdirektoratet planlegger vi Flaggfrokost. Vi kommer tilbake med mer informasjon snart. I mellomtiden, hold av datoen!  

read more

Forum Digitalis – Kick Off!

Vi inviterer våre medlemmer til kick off av vårt nye forum: Forum Digitalis, et nytt fagforum i regi av Maritime Bergen Aldri før har informasjons- og datatilfanget vært større og mer tilgjengelig. Økt bruk av digitale løsninger, interaktivitet og datahåndtering reduserer kostnader, forlenger utstyrslevetid og gir konkurransefordeler for en næring i global konkurranse. De rette digitale verktøy kan bidra til økt effektivisering av flåte og drift, igjen kan bidra til reduserte klimagassutslipp. 75 prosent av norske ledere mener digitalisering er…

read more

august 2021

Maritime Bergen på Arendalsuka

Maritime Bergen entrer Arendalsuka 2021 med Seilskipet Statsraad Lehmkuhl. Med Statsraaden som arena skal vi legge til rette for inspirerende møter hvor næringslivet og/eller andre interesserte aktører kan møte med sentrale myndigheter. For mer informasjon ta kontakt med kjersti@maritimebergen.no Følg med for oppdatert program!

read more

desember 2021

HAVlunsj – Maritime Bergen

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj er en serie med lunsjmøte i samarbeid og regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood og NCE Maritime CleanTech. Desembers HAVlunsj er i Maritime Bergens regi og programmet kommer nærmere arrangementsdagen.

read more

januar 2022

Maritime Bergen på Nor-Shipping

Maritime Bergen rigger ny fellesstand på Nor-Shipping i 2022 med hovedtema «Det grønne skiftet» og «Digitalisering». Ledende maritime aktører, teknologiske entreprenører, investorer og politikere vil bli invitert når vi igjen inviterer til synliggjøring av Norges maritime hovedstad. For mer informasjon ta kontakt med kjersti@maritimebergen.no Følg med for oppdatert program!

read more
+ Eksporter arrangementer

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler