Arendalsuka 2021

17. – 18. august 2021

17-18 August

Velkommen til Arendalsuka!

Arendalsuka har etablert seg som en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møtes for debatt og utforming av politikk for nå- og fremtiden.

Maritime Bergen leier Bergens store stolthet, Seilskipet Statsraad Lehmkuhl, og legger til kai i Arendal under Arendalsuka 2021, hvor det tirsdag 17. og onsdag 18. august fylles med havrelaterte aktiviteter.

Forre banjer

Stordekk

Akter banjer

Program

Aktuelt fra Arendalsuka

Deltakende bedrifter

Videoarkiv

Se arkiv fra tidligere streaminger.

Arrangert av:

Norsk maritim næring er godt i gang med omstillingen til lav og nullutslipp, men med nye muligheter kommer også utfordringer. Man må sikre stabile rammevilkår for å kunne utvikle og satse på ny teknologi og nye energikilder. Videre må man se på hvordan havet er løsningen på utfordringene vi står ovenfor. Hvordan sikrer vi økt eksport og nye jobber? Og hvordan tiltrekker vi oss de klokeste hodene, og ivaretar kompetansen i næringen? Det er mange spørsmål som skal besvares for å nå målet om nullutslipp, men troen på at det er mulig og engasjementet rundt dette arbeidet er i aller høyeste grad til stedet. Derfor har vi valgt å jobbe ut fra konseptet «Future Blue Sea» under årets deltakelse på Arendalsuka.

Hovedtanken bak konseptet er å skape oppmerksomhet, bevissthet og kunnskap rundt den avgjørende rollen havet spiller for en bærekraftig utvikling.

Vi skal løfte frem gode eksempler på bærekraftige havaktiviteter og tiltak innen shipping, maritim næring, bærekraftig matproduksjon av biologiske ressurser og redusert forurensning.

Velkommen om bord!

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler