Arendalsuka 2022

16. – 18. august 2022

17-18 August

Velkommen til Arendalsuka!

Arendalsuka har etablert seg som en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møtes for debatt og utforming av politikk for nå- og fremtiden.

Maritime Bergen har i år leid Vision of the Fjords og legger til kai i Arendal under Arendalsuka 2022, hvor det tirsdag 16.- torsdag 18. august fylles med havrelaterte aktiviteter.

vision_1

Øvre dekk

vision_2

Nede fremme

vision_3

Nede bak

Program

Deltakende bedrifter

Videoarkiv

Se arkiv fra tidligere streaminger.

Arrangert av:

I Hurdalsplattformen sier regjeringen at de har som målsetning om å øke norsk eksport utenom olje og gass med minst 50 prosent innen 2030. Samtidig skal utslippene reduseres med like mange prosent.

For å lykkes vil Innovasjon og teknologiutvikling være er en av nøklene. Tiden er nå og vi må ta kvantespranget for å sikre Norge en solid økning i eksportinntekter, verdiskapning og nye grønne arbeidsplasser.

Under årets Arendalsuka invitere vi aktører fra organisasjoner og næringslivet som vi mener bidrar til omstillingen. Sammen vil vi løfte og fremme ulike tiltak og rammebetingelser som skal til for å lykkes med den grønne omstillingen, økt verdiskapning, økt sysselsetting og økt eksport.

Nå er det tid for mindre prat og mer handling!

Velkommen om bord Vision of the Fjord og bidra til endringen du og!

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler