Bergens stolthet får opphold på lokalt verft

Bergens stolthet får opphold på lokalt verft

Bergens stolthet får opphold på lokalt verft Maritime Bergen

I en pressemelding informerer Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl at seilskipet velger Noryards BMV på Laksevåg til vinterens dokking.

Verftet på Laksevåg har vært en god samarbeidspartner gjennom mange år. Verftet var en sentral aktør i oppgraderingene på Statsraad Lehmkuhl i perioden 1980- 2008. Det er av stor viktighet for oss å ha lokalkompetanse som kan bidra til å ta vare på vårt flotte skip. Det er også en glede å kunne gi dette oppdraget til et lokalt verft samt bruke lokale leverandører og støttespillere fra den maritime klyngen i regionen. 

Arbeid som skal gjøres i dokken er mellomklassing bunnbesiktigelse og akseltrekk. Skipet dro til laksevåg 20.01 og vil være klar for årets sesong i toppstandard i april.

Vi har et ambisiøs og spennende program for 2016 der Statsraad Lehmkuhl for første gang på mange år inviterer til tokt og regattaseilas i sydlige strøk med blant andre destinasjoner Antwerpen, Lisboa, Cádiz, A Coruña! Vi skal også seile på tokt med 10. klassinger, Folkehøgskoler og ha våre tradisjonelle Skjærgårdsturer.

For mer info www.lehmkuhl.no

Statsraad Lehmkuhl. Foto: Susanne Andersen

Statsraad Lehmkuhl. Foto: Susanne Andersen

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler