Digital Ship Bergen

Digital Ship Bergen

Digital Ship Bergen Maritime Bergen

Digital shiå

Digital Ship Skandinavia 2015

Digital Ship Bergen er utformet for å tilby regionens redere og ledere et forum for å lære mer om tilgjengelig og avanserte kommunikasjonstjenester og innovativ teknologi. Digital Ship tilbyr også et ideelt møtested for brukere – et sted å lære av hverandreog å møte potensielle samarbeidspartnere, leverandører og kunder.

Digital Ship Bergen er et interaktiv todagers forum satt av til presentasjoner og paneldebatter på høyt nivå. Digital Ship ser på utviklingen i maritim teknologi, ser fremover på utfordringer og muligheter i sektoren, og gir publikum sjansen til å lytte og lære om markedsstrategi – og hva som former bransjen i dag.

Utstillingen under Digital Ship Bergen vil presentere løsninger i maritim kommunikasjon, ship management-software, navigasjon, opplæring av mannskap, drivstoffovervåking og måleverktøy, og andre tekniske innovasjoner i shippingbransjen.

Datoen for arrangementet er 11.-12. februar. For oppdatert program, besøk Digital Ships nettside her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler