Et HAV av muligheter

17 februar-12:00 - 13:30
Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Hva vil de unge bli? Hvilken utdanning skal de velge? Hvilke muligheter finnes der ute? Maritime Bergen og VilVite går sammen med en rekke bedrifter og skoler for å gi ungdom noen svar på “Et HAV av muligheter” den 17. februar. Siden vi ikke kan møtes fysisk, lager vi i år en live-sending dere kan se i klasserommet eller hjemmefra.

Vi skal vise jenter og gutter i ungdoms- og videregående skole alt det spennende de kan finne på om de velger en utdanningsretning mot det maritime. Kan dette være nyttig for dine elever – å se på fra klasserommet eller hjemmefra? Ønsker de å vite mer om utdanning og mulige jobber? Maritime Bergen og VilVite inviterer elever til utdanningsvalg på nett onsdag 17. februar kl. 12. Elever fra hele Norge er velkommen til å delta!

I løpet av sendingen viser vi karrieremuligheter innen realfag, yrkesfag, teknisk og maritim utdanning. Her får dere se og høre folk fra fagrelevante skoler og bedrifter – kanskje det kan gjøre utdanningsvalget lettere? Noen av de du kan møte i sendingen er Maritimt opplæringskontor, Høgskulen på Vestlandet, UiB, Sjøkrigsskolen, Fagskolen i Hordaland, NTNU Ålesund, Framo, Equinor, Utkilen,  Rolls-Royce og Ent3r.

Hvem passer dette for: Elever i 9. – 10. trinn og elever i den videregående skolen, samt lærere, foreldre/foresatte og andre interesserte.

Dato: 17. februar
Tid: 12.00-13.30 (Du kan også se hele eller deler av sendingen i etterkant)
Sted: På nett – dere får lenke til arrangementet.
Arrangementet er gratis.

PÅMELDING

Takk til samarbeidspartnere og bidragsytere: Nasjonalt senter for realfagsrekruttering, Bergen kommune, GC Rieber Fondene, Utkilen, Bergens Rederiforening, Maritimt Opplæringskontor, FRAMO, Equinor og SNMK!

 

Detaljer

Dato:
17 februar
Tid
12:00 - 13:30
Kategori for Arrangement:

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler