The Bergen Shipping Voyage 2024

9 april
Laster Arrangementer
 • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bli med på en unik opplevelse til sjøs når den maritime næringen samles om bord på Statsraad Lehmkuhl. Kombiner faglig påfyll med en spektakulær opplevelse, nye kontakter og nye vennskap. 

Fra og med onsdag 29. november kan medlemsbedrifter i Bergens Rederiforening sikre seg plasser til en av 2024s store begivenheter: The Bergen Shipping Voyage 2024.

2024 skal den maritime næringen nok en gang samles om bord på seilskipet Statsraad Lehmkuhl. Vi setter seil sammen for fremtiden når Bergens Rederiforening og Norges Rederiforbund inviterer til 1. utgave av The Bergen Shipping Voyage.

Her kombinerer man faglig påfyll med en spektakulær opplevelse til sjøs. Mens deltagerne seiler det 110-år gamle seilskipet sammen fra Bergen til Shetland og tilbake vil de delta i et unikt lederutviklingskurs, skreddersydd for Statsraad Lehmkuhl av professor og tidligere marineoffiser, Olav Kjellevold Olsen.

Ved å delta på The Bergen Shipping Voyage vil deltakerne forbedre sine lederegenskaper, utvide sitt profesjonelle nettverk og skape nye vennskap.

Les mer om programmet her og sikre deg plasser til din bedrift. 

Detaljer

Dato:
9 april

Sted

Seilskipet Statsraad Lehmkuhl
Bradbenken 2
Bergen,Bergen5003Norge

Arrangør

Bergens Rederiforening, Norges Rederiforbund og Maritime Bergen
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler