Arendalsuka. Ringer i vann – Drypper på land.

17 august-08:30 - 10:00
Laster Arrangementer

Den norske maritime klyngen gir arbeid til 83 000 kvinner og menn, og står for en verdiskaping på 144 mrd. i året. Ringvirkningene fra klyngen merkes godt over hele landet; ikke minst i form av eksportinntekter, skatteinntekter og opprettholdelse av lokalsamfunn langs hele kysten.

Siv Remøy-Vangen, Maritime Bergen og Ivar Engan, Maritimt Forum, presenterer funn fra en ny maritim ringvirkningsanalyse. Even Aas, Kongsberg Gruppen, Ragnhild Janbu Fresvik, Sparebanken Vest og Siri Anne Mjåtvedt, Styremedlem i Bergens Rederiforening og CEO Utkilen, deler sine refleksjoner rundt betydningen av den norske maritime klyngen og ringvirkningene til storsamfunnet.

For å bevare en av verdens mest komplette maritime klynger, er vi avhengige av gode rammevilkår. Stortingsrepresentantene Terje Aasland (Ap), Sivert Bjørnstad (FrP), Sigbjørn Gjelsvik (Sp) og Liv Kari Eskeland (H) debatterer hvordan vi legger til rette for fremtidens maritime verdiskaping, sysselsetting og grønnblå teknologiutvikling.

Du treffer blant annet:

Siv Remøy-Vangen, Maritime Bergen
Even Aas, Kongsberg
Ivar Engan, Maritimt Forum
Ragnhild Janbu Fresvik, Sparebanken Vest
Siri-Anne Mjåtvedt, Utkilen og Bergens Rederiforening
Terje Aasland, Ap
Sivert Bjørnstad, Frp
Sigbjørn Gjelsvik, Sp
Liv Kari Eskeland, H

 

Detaljer

Dato:
17 august
Tid
08:30 - 10:00

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler