Flaggfrokost – Sikkerhet og beredskap i urolige tider

8 april-08:00 - 09:30
Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bli med når Sjøfartsdirektoratet, Maritime Bergen og Bergens Rederiforening arrangerer flaggfrokost under One Ocean Week. 

Sjøfartsdirektoratet, Maritime Bergen, Bergens Rederiforening og Kystrederiene inviterer alle i den maritime næringen til Flaggfrokost om bord Statsraad Lehmkuhl i forkant av The One Ocean Conference.

Med et urolig verdensbilde som bakteppe, er temaet for årets flaggfrokost under The One Ocean Week «sikkerhet og beredskap i en urolig verden». Her kommer det sentrale aktører innenfor maritim næring vil holde innlegg og delta i panel.

Du møter blant annet:

  • Alf Tore Sørheim, konstituert sjøfartsdirektør
  • Line Ollestad, Norges Rederiforbund
  •  Johan Gustav Hvide, Nortraship
  • Siri-Anne Mjåtvedt, Utkilen
  • Even Remøy, Remøy Management

Vi sees om bord Statsråad Lehmkuhl til en strålende flaggfrokost!

Arrangementet er fulltegnet, men det er fremdeles mulig å sette seg på ventelisten.

Ønsker du å stå på ventelisten? Send en e-post til post@maritimebergen.no.

Detaljer

Dato:
8 april
Tid
08:00 - 09:30

Sted

Seilskipet Statsraad Lehmkuhl
Bradbenken 2
Bergen,Bergen5003Norge
+ Google-kart
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Samarbeidspartnere

    Personvernerklæring for Maritime Bergen

    Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

    Les mer

    Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
    Click to enable/disable Google Fonts.
    Click to enable/disable Google Maps.
    Click to enable/disable video embeds.
    Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler