HAVlunsj – Digitalisering og grønn shipping

20 august-11:30 - 12:30
Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Digitalisering og grønn shipping sett fra et software-selskaps perspektiv


Digitalisering og optimalisering er en stor utfordring i shipping for å oppnå økonomisk gevinst og redusere miljøavtrykket. Hør om effektivt samarbeid mellom softwareutvikling, ledelse og brukere, samt viktige steg man må ta og feil å unngå.

Dataloy Systems tilbyr programvare for befraktning og operasjon. Med sitt eget Fleet Allocation and Scheduling-system hjelpes kunden til å utnytte flåten sin på en mest mulig fordelaktig måte. De har lang erfaring med programvareutvikling og samarbeid med kunder i deres i digitaliseringsprosesser.

Under denne HAVlunsjen vil du lære litt om schedulingsystemer og mye om digitalisering og optimering. Det vil handle om erfaring med potensialet, utfordringer og løsninger for å få full utnyttelse og optimalisering av prosesser, kommunikasjon og planlegging. Gode metoder for samarbeid mellom software bedrift og kunder. I tillegg vil det handle om forutsetninger for å kunne realisere det store potensialet med algoritmer og optimaliseringsverktøy og vanlig feller å unngå. Siste del vil omhandle tips til hvordan man kan utløse midler hos Innovasjon Norge og Forskningsrådet for å få realisert gode og innovative prosjekter i sin bedrift.

Programmet i detaljer:

1.  Kort om Dataloy Systems (Erik Fritz Loy, Partner and Business Developer)
2. Produktet Fleet Allocation and Scheduling som et eksempel på en optimeringsløsning utviklet i tett samarbeid mellom kunder og leverandør (Julie Schasler, Optimisation Specialist)

  • Kort om produktet.
  • Erfaring fra en design sprint med Aker BioMarine og scrum sprinter med kunder
  • Potensialer, utfordringer og løsninger for å utnytte det fulle potensiale av digitalisering
  • Fra regneark til optimeringsalgoritmer: viktige steg å ta og vanlig feil å unngå

3. Erfaring med finansiering av større innovasjonsprosjekter fra Innovasjon Norge og Forskningsrådet (Bernhard Hafting, Head of Research and Development)

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringeneserie, i form av lunsjmøter i regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation Cluster, Marineholmen og NCE Maritime CleanTech.

LINK FOR PÅMELDING

Detaljer

Dato:
20 august
Tid
11:30 - 12:30
Hendelse Kategori:

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler