HAVlunsj med NCE Seafood Innovation

12 juni-11:30 - 12:30
Laster Arrangementer

Hva slags oppdrettsnæring vil folk flest ha?

Norsk oppdrettsnæring står overfor mange vanskelige valg. Hva kjennetegner en bærekraftig oppdrettsnæring? Hvordan balansere miljøhensyn og fiskehelse? Hvordan utforme skatt, eierskap og konsesjonssystemet? Hvilken rolle skal myndighetene ha i disse valgene? Hva mener næringen? Og ikke minst viktig: Hva mener folk flest?

For å få mer kunnskap om disse vanskelige valgene har vi invitert forskere fra Høgskulen på Vestlandet (HVL) og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) til en dialog om fremtiden for norsk oppdrettsnæring.

Program:

  • Kort presentasjon av forskningsprosjektet Rebalance*, professor Arnt Fløysand, HVL.
  • Hvilke miljøkonsekvenser av oppdrett er nordmenn mest opptatt av? Og hva tenker de om skattlegging av bransjen? v/Anders Dugstad, NMBU
  • Næringens syn på eierskap, skatt og bærekraftig utvikling.
  • Åpent for diskusjon i plenum.

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Det er en serie med lunsjmøter i samarbeid og regi av VIS – Future Ocean Incubator, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation og NCE Maritime Clean Tech.

Husk påmelding for å få gratis lunsj.

Meld deg på her!

Detaljer

Dato:
12 juni
Tid
11:30 - 12:30

Sted

Mellomrommet, VIS
Thormøhlensgate 51
Bergen,
+ Google-kart
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Samarbeidspartnere

    Personvernerklæring for Maritime Bergen

    Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

    Les mer

    Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
    Click to enable/disable Google Fonts.
    Click to enable/disable Google Maps.
    Click to enable/disable video embeds.
    Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler