HAVlunsj – Teknologioverføring og ombruk rettet mot beredskap

11 desember-11:30Free
Laster Arrangementer

Ta med en kollega og bli med på HAVlunsj! Denne gangen retter vi blikket mot hvordan teknologi, samarbeid og ombruk kan styrke vår evne til å møte nye behov til sjøs.

Tid: 11.desember, 11:30-13:00
Sted: VIS, Thormøhlensgate 51, Bergen

Gjennom flere korte innlegg får du høre hvordan aktører fra ulike deler av havnæringen bruker eksisterende kompetanse og løsninger på nye måter.

Foreløpig program

11:30 Velkommen

  • «Beredskap i det blå» med NCE Seafood Innovation og Lars Jacob Tynes Pedersen og Sveinung Jørgensen.
  • Presentasjon fra medlem hos GCE Ocean Technology
  • Fiskeavfall som beredskap, 70blå
  • Presentasjon fra medlem hos Maritime Bergen
  • Presentasjon fra medlem hos Maritime CleanTec

13:00 Takk for i dag.

Vi serverer julegrøt og saft, og siden dette er en felles HAVlunsj for alle aktørene denne gangen har vi utvidet samlingen med en halvtime.

Deltakelse og kostnad

HAVlunsj er gratis og åpen for alle.

Påmelding

Meld deg på HAVlunsj

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av VIS, Maritime BergenNCE Seafood Innovation ClusterGC Rieber EiendomMaritime CleanTech og GCE Ocean Technology. HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging.

Detaljer

Dato:
11 desember
Tid
11:30
Kostnad:
Free
Hjemmeside:
https://gceocean.pameldingssystem.no/havlunsjdesember-1

Sted

Mellomrommet, VIS
Thormøhlensgate 51
Bergen,
+ Google-kart
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Samarbeidspartnere

    Personvernerklæring for Maritime Bergen

    Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

    Les mer

    Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
    Click to enable/disable Google Fonts.
    Click to enable/disable Google Maps.
    Click to enable/disable video embeds.
    Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler