Kick Off – Trainee Blue Sea!

26 august-08:00 - 17:00
Laster Arrangementer

Trainee Blue Sea er program for å synliggjøre næringen, slik at nyutdannede studenter anser den som attraktiv. Vi ønsker at den yngre generasjonen skal anse vår blå næring som en attraktiv arbeidsplass

I kampen om de klokeste hodene ønsker vi å synliggjøre mangfoldet og de spennende arbeidsmulighetene havnæringene representerer i regionen og Havbyen Bergen. Maritime Bergen går derfor i gang med andre versjon av trainee-opplegget vårt Trainee Blue Sea!

Vi starter med en kick off og inviterer traineer og mentorer til å bli kjent samt få en introduksjon til maritim næring og Bergen, Norges shipping hovedstad.

Detaljer

Dato:
26 august
Tid
08:00 - 17:00

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler