Krisekommunikasjon i koronaens tid

28 oktober-08:30 - 09:30
Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

 Digitalt frokostmøte: Krisekommunikasjon i koronaens tid

 Uansett bransje og størrelse på organisasjonen – er det en risiko for å bli rammet av en krise. Det kan handle om ulykker, påstander om lovbrudd, data på avveier, arbeidsmiljø, underslag og andre uønskede hendelser som skaper negativ oppmerksomhet. Et eksempel fra nyere tid er korona-utbruddet hos Hurtigruten og måten dette ble håndtert på.

Hvordan kan en rigge organisasjonen best mulig for å kunne håndtere en krise? Hva bør gjøres før, under og etter en krise? Alle typer krise har potensiale i seg til å bli en omdømmekrise. På vårt møte vil du også få råd om hvordan du bør håndtere og opptre i media. Vi vil også se på hva som bør gjøres for å gjenopprette tillit i etterkant av en krise.

På vårt digitale frokostmøte får du møte Maren Bækkelund Ellingsen som er rådgiver og partner i WergelandApenes. Hun jobber med operativ og strategisk rådgivning for flere norske virksomheter, og bistår med å definere og realisere konkrete mål for å oppnå økt synlighet, innflytelse eller endring. Hun jobber særlig med strategisk budskapsutvikling, medie- og presentasjonstrening og posisjonering av virksomheter. Ellingsen er dessuten på WergelandApenes sitt kjerneteam for kriser, og brukes som foreleser i krisekommunikasjon blant annet ved Høyskolen Kristiania og Handelshøyskolen BI.

 

Les mer og meld deg på!

Detaljer

Dato:
28 oktober
Tid
08:30 - 09:30
Hendelse Kategori:

Sted

Webinar
Norge + Google Map

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler