Loading Events

« All Events

Kvinner i Kuling

29 October-16:00 - 20:00

For niende gang gjennomføres Kvinner i Kuling for Bergens kvinnelige studenter.

Gjennom Kvinner i Kuling (KiK) skal maritim næring synliggjøres som en attraktiv og spennende karrierevei for kvinnelige studenter fra de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. Bergensregionen skal være ledende på kunnskapsbasert, bærekraftig næringsutvikling, og fokusere strategisk på kompetanse.

Kvinner i Kuling – karrieredag for kvinnelige studenter.

Arrangementet har blitt utvidet, utviklet og foredlet gjennom åtte år og 29. oktober i 2019 ønsker vi enda flere studenter velkomne. Gjennom foredrag, speed-dating og mingling får studentene en unik mulighet til å knytte kontakter i shippingnæringen, ogkvinner fra næringen får bli bedre kjent med studentene og deres kompetanse.

Målet med KiK er å engasjere og involvere studenter som senere kan bli en ressurs for vår region. Basert på evalueringer fra tidligere år kan vi konstatere at arrangementet er en viktig arena for nettverksbygging og at innhold og program er inspirerende og relevant.

Bekreftede foredragsholdere: 

  • Siri-Anne Mjåtvedt – CEO, Utkilen
  • Gunnvor Dyrdi Remøy – General Counsel, Shearwater GeoServices
  • Matt Duke – CEO, Grieg Star

Kjenner du, eller er du selv en kvinne ansatt i den maritime klyngen trenger vi flere ressurspersoner til kvelden. Ta gjerne kontakt med line@maritimebergen.no

Del innhold

Details

Date:
29 October
Time:
16:00 - 20:00

Venue

Scandic Hotell Ørnen
Lars Hillesgate 18, Bergen + Google Map