Kvinner i Kuling

26. oktober 2022-16:00 - 21:00
Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Gjennom Kvinner i Kuling (KiK) skal maritim næring synliggjøres som en attraktiv og spennende karrierevei for kvinnelige studenter fra de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. Bergensregionen skal være ledende på kunnskapsbasert, bærekraftig næringsutvikling, og fokusere strategisk på kompetanse. Vi trenger flere ressurspersoner til arrangementet!

Kvinner i Kuling – karrieredag for kvinnelige studenter.

Arrangementet har blitt utvidet, utviklet og foredlet gjennom mange år og 26. oktober i 2022 ønsker vi enda flere studenter velkomne. Gjennom foredrag, speed-dating, mingling og rulleringsmiddag får studentene en unik mulighet til å knytte kontakter i shippingnæringen, og ansatte fra næringen får bli bedre kjent med studentene og deres kompetanse.

Målet med KiK er å engasjere og involvere studenter som senere kan bli en ressurs for vår region. Basert på evalueringer fra tidligere år kan vi konstatere at arrangementet er en viktig arena for nettverksbygging og at innhold og program er inspirerende og relevant.

PÅMELDING

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med line@maritimebergen.no

 

Detaljer

Dato:
26. oktober 2022
Tid
16:00 - 21:00

Sted

Grand selskapslokaler
Nedre Ole Bulls plass 1
5012 Bergen, Norge
+ Google-kart
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler