Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Maritime Bergen Law Summer Programme

4 August - 16 August

Maritime Bergen og Norsk senter for kinesisk rett ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen arrangerer sommerskolen Maritime Bergen Law Summer Programme (MBLSP) som ble holdt for første gang i august 2018.

Maritime Bergen og Det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen tilbyr et to uker langt sommerprogram i Bergen som gir fem studiepoeng. Programmet vil gi 35 kinesiske, 5 amerikanske og 10 norske studenter en unik mulighet.

Bergen er Norges maritime hovedstad og programmet gir en introduksjon til maritim rett i vid forstand.  Den maritime næringen er viktig for Norge, og i tillegg representerer den store muligheter for samarbeid mellom kinesiske og norske bedrifter.

Undervisningen vil bli gitt av både akademisk ansatte og eksperter fra maritimt næringsliv. Maritime Bergen takker mange av sine medlemsbedrifter for viktig bidrag på programmet!

I løpet av det to uker lange programmet er det undervisning på formiddagene, og om ettermiddagene er det besøk til ulike offentlige institusjoner og private bedrifter innenfor maritim næring.

Maritime Bergen Law Summer Programme blir organisert for studenter fra enkelte av Det juridiske fakultet sine partnerfakulteter i Kina. I tillegg til å bidra til å styrke relasjonene mellom fakultetet og partnerene i Kina, er formålet å gi kinesiske studenter en introduksjon til et rettsområde som har stor relevans for både Kina og Norge, og som er et område der det pågår utstrakt næringslivssamarbeid.

I 2019 kommer det studenter fra følgende universiteter i Kina:

  • Renmin University of China Law School
  • China University of Political Science and Law
  • Peking University Law School
  • Tsinghua University School of Law
  • Shandong University School of Law
  • Shanghai Jiao Tong University School of Law
  • City University of Hong Kong School of Law

I tillegg deltar inntil 10 norske studenter på programmet. Foruten at de 10 norske studentene som deltar også får en innføring i maritim rett, har de norske studentene en viktig fuksjon som vertskap for de kineseiske og amerikanske studentene. Programmet gir også muligheten til at norske og utenlandske studenter får knytte kontakt med og lære av hverandre om en rettskultur som ligger fjernt fra den de selv kommer fra.

Se film fra fjorårets Maritime Bergen Law Summer Programme

Del innhold

Details

Start:
4 August
End:
16 August

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler