Møte i forum for cybersikkerhet

18 februar-09:00 - 12:00
Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Stadig økende opplevelse av trussel og angrep knyttet til virksomheters digitale infrastrukturer var bakgrunnen for oppstarten av forum for cybersikkerhet.

Cyber-forum utgjør 13 av Maritime Bergens medlemsrederier, og holdningen er at jo flere som deltar, jo bedre utbytte blir det for det enkelte rederi.

I februar planlegges neste møte – og om du jobber i et rederi som enda ikke er medlem av forumet, ta gjerne kontakt med line@maritimebergen.no for informasjon.

På bakgrunn av at bedre informasjonsdeling kan bidra til å forebygge angrep, samles IT-ansvarlige hos medlemsrederiene i Bergensregionen flere ganger i året for diskusjon om hvordan håndtere cyberangrep.

Detaljer

Dato:
18 februar
Tid
09:00 - 12:00

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler