Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NHH Shippingkonferansen LeaderShip 2019

24 April-08:30 - 17:00

NHH inviterer, i samarbeid med Maritime Bergen, Wista, Bergens Rederiforening og Youngship, til årets Shippingkonferanse – LeaderShip 2019.

Enten det er antall dødvekttonn eller skip, er Bergen Norges shippinghovedstad. Likefult er norsk maritim næring en global aktør underlagt internasjonale spilleregler – regler som nå er i endring på flere områder.

Global handelspolitikk mellom tungvektere som USA og Kina er i spill, og hva betyr egentlig Brexit for norske interesser?
Mer gods skal transporteres til havs, men utslippene fra verdens 70.000 skip skal halveres mot 2050 – hvordan får vi dette til? Med internasjonal konkurranse og endrede spilleregler for shipping spør vi hvordan Bergen som Norges industrielle shippinghovedstad kan ta nye posisjoner i møte med endrede forretningsmodeller, utfordrere og ny teknologi.

I Norge har maritim næring alltid båret ledertrøyen som en verdensledende havnasjon – og 24. april viser vi lederskap igjen i møte med et hav av muligheter.

Du møter

Til konferansen kommer bl.a. Thina Saltvedt (analytiker i sustainable finance fra Nordea), Dyveke Buanes (distriktsredaktør i NRK Hordaland), Harald Solberg (administrerende direktør i Norges Rederiforbund) og Sigvald Sveinbjørnsson (sjefsredaktør og daglig leder i Bergensavisen), Øystein Thøgersen (Rektor og professor, Norges Handelshøyskole), i tillegg til mange, mange flere.

Tid: 24. april, kl. 08:30 – 17:00
Sted: Terminus Hall, Grand Hotel Terminus. Adresse; Zander Kaaes gate 6, 5015 Bergen
Pris: 1990,- pluss mva. pr. person. Earlybird-priser til de 50 første som melder seg på før 1.mars: 1490,- pluss mva.pr.person.

For påmelding og mer informasjon om programmet se https://www.leadershipbergen.no/

Del innhold

Details

Date:
24 April
Time:
08:30 - 17:00