Ny næringsstrategi for Vestlandet

7 juni-10:00 - 11:30
Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Vestlandsrådet presenterer foreløpig næringsstrategi og vil ha din tilbakemelding!

Vestlandsrådet skal presentere foreløpig næringsstrategi, og de ber om din tilbakemelding!  I grunnlagsdokumentet pekes det på mulighetene i maritim næring. Maritime Bergen vil sammen med Maritimt Forum vil komme med innspill.

Mandag 7. juni skal Vestlandsrådet presentere sin foreløpige strategi og du er invitert. PwC står bak grunnlagsdokumentet som skal være en næringsstrategi for hele Vestlandet, og skal samle og forene det vestlandsfylkene har til felles. Blant annet sies det i strategien at 26 prosent av Norges befolkning er bosatt i Vestlandsfylkene Rogaland, Vestland og Møre og Romsdal. Verdiskapingen på Vestlandet utgjør omtrent en fjerdedel av Norges totale.

Det oppfordres til at hele Vestlandet drar sammen for å løse felles utordringer og realisere felles muligheter. Du kan laste ned utkastet til Næringsstrategien for Vestlandet her.

PÅMELDING

Detaljer

Dato:
7 juni
Tid
10:00 - 11:30
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Webinar
Norge + Google-kart

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler