One Ocean Week: Havvindeventyret – Hvilke skip får vind I seilene?

18 april-08:30 - 10:30Gratis
Laster Arrangementer

Med et nytt havvindeventyr vil det bli behov for nye fartøy med nye egenskaper. Hva slags skip vil havvindmarkedet etterspørre i årene som kommer – blir det skreddersøm eller flerbruksskip?  Hva slags infrastruktur vil felteierne kunne tilby og hvordan blir overgangen fra offshore olje og gass til offshore vind?

For å utforske dette spennende markedet har vi fått med oss et sterkt panel. Det blir innledning av Marion Remøy i Sparebanken Vest og Vegard Vollsæter i Clarksons – som vil gi et overblikk over hvordan markedet forventes å utvikle seg fremover.

Deretter er det to panel, begge moderert av Erik Greve-Isdahl fra Grieg Shipbrokers.

I det første vil Morten Sundt, Equinor, Bjørn Kristian Røed i Havfram og Geir Bjørkeli fra Windsteel Technologies diskutere hvilke fartøy som er fremtiden for vindmarkedet og hvordan behovene vil utvikle seg.

I det andre panelet møter vi blant annet Skipsteknisk, CG Rieber Shipping og DOF, som skal fortelle om sine planer, konsepter og forventingene til markedet fremover.

Dette vil du ikke gå glipp av!

Møtet skjer under One Ocean Week i Bergen torsdag 18. april, kl. 08.30 på Skolten. Det betyr at det passer perfekt for deg som også skal være med på Ocean Odyssey – mer informasjon om det finner du her.

Vi serverer kaffe og frokost. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Meld deg på her, så vet vi hvor mange som kommer.

Klikke her for å melde deg på

Detaljer

Dato:
18 april
Tid
08:30 - 10:30
Kostnad:
Gratis

Sted

Skolten
Skoltegrunnskaien 1
Bergen,5035Norge
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler